dissabte, 3 d’octubre de 2015

Més venuts mes de setembre (adults)

Comencem els més venuts del mes passat amb la nova entrega de la sèrie bestseller Millennium: Lo que no te mata te hace más fuerte, en primer lloc editat per Destino i en quart lloc en català editat per Columna. David Lagercrantz recull el testimoni de Stieg Larsson per explicar-nos una nova aventura de la Lisbeth Salander i en Mikael Blomkvist.
També ens trobem les dues edicions del llibre (català de la Campana en segon lloc i castellà de Destino en tercer lloc) d'un altre bestseller d'aquest estiu: La noia del tren de Paula Hawkins. En el llibre coneixem a la Rachel, una noia que agafa cada dia el mateix tren. En una de les cases que veu des del tren hi viu una parella que la Rachel no pot evitar mirar cada vegada. A ella li sembla que tenen una vida perfecta. Fins que un dia veu una escena que la deixa de pedra. De sobte tot ha canviat.
I acabem amb un altre bestseller: Grey de E.L. James (Ed. Grijalbo). L'autora de la trilogia Cinquanta ombres de Grey ens ofereix una nova perspectiva de la història d'amor qua ha seduït a milions de lectors de tot el món, explicada en primera persona per Christian Grey.