dilluns, 16 de desembre de 2013

Llibres pel Nadal 2013 (infantil)

EDUCACIÓ INFANTIL

A L'AIGUA!
Émile Jadoul
Baula
11.50€
El petit llop no vol anar a banyar-se per molt que la seva mare lloba el cridi. Es col·loca des de les aletes fins a les ulleres de capbussar-se...i només és per anar a la banyera!


ELS ANIMALS DE LA SELVA
Anton Poitier i Sophia Touliatou
Brúixola
9.95€
Aquest conte és ple de sorpreses! Uns quants animals de la selva s'hi han amagat a dins... Aixeca les solapes i juga a buscar-los! Perquè els menuts s'ho passin bé practicant la seqüència esquerra/dreta.

ÉS NADAL! : CONTE PER LLEGIR A LES FOSQUES
Ignasi Valios i Buñuel
Barcanova
14.90€
Per Nadal tot és diferent: la il·luminació, els regals...Tot és màgic i especial: el tió, l'arbre de Nadal, el menjar, els Reis...Partint d'aquests elements tradicionals del Nadal, l'autor ha elaborat un text poètic, adreçat als més petits, que presenta una característica molt especial: els dibuixos es veuen a les fosques.


EL GANILL
Guido Van Genechten
Baula
5€
Què és el Ganill? Doncs un gat que menja pastanagues! Llibre interactiu on els més petits podran crear animals la mar de divertits. A cada pàgina combina dos animals per formar-ne uns altres dos de diferents.


JA SOM A L'HIVERN!
Cinta Arasa i Ana Zurita
Barcanova
6.50€
L'hivern ens ha vingut a visitar. Quin fred que fa! Abriga't bé. Veuràs que divertit pot ser!

¡NO!
Marta Altés
Thule
12.95€
Aquesta és la historia d'un gos simpàtic, ben intencionat i impetuós i el misteri que envolta el seu nom. Ell creu que es diu No. Per quina raó? Una historia divertida, amb gran sentit de l'humor i que enganxa a tots els públics.


CICLE INICIAL

15 SÓN QUINZE
Àngels Navarro i Jordi Estivill
Barcanova
15€
Llibre per exercitar l'observació i la concentració mentre et diverteixes i descobreixes un món màgic i fascinant, fet amb material reciclat.
Mira, observa i descobreix tot el que amaga aquest llibre.


LA CAJA DE LOS AGUJEROS
Carmen Gil i Mónica Carretero
Cuento de Luz
14.90€
La mare de l'Andrea no entén quina utilitat pot tenir una caixa buida i plena de forats, però la seva filla està molt contenta amb la nova adquisició. I no és per menys! Quan destapa la caixa, l'Andrea troba forats de totes les mides i formes que la porten a conèixer personatges que omplen la seva habitació de fantàstiques històries.EL GALL DESPISTAT
Teresa Broseta i Toni Cabo
Ànimallibres
6.50€
Coneixes algun gall que canti quan surt la lluna i no digui res quan surt el sol? Això és el que fa cada dia en Quimet, el gall més ben plantat de la granja, però també el més despistat. Sort que els seus amics tenen una idea per fer que el quiquiriquic soni quan toca...EL JARDÍ DE MÚSICA I CRISTALL
Joles Senell i Anna Clariana
Cruïlla
7.50€
La princesa Ikensoc, del país de Tibada, no es pot casar amb el primer príncep que es presenti! Per això s'empesca una prova molt difícil de superar. No s'imagina que el príncep Argentviu decideix provar sort i que, al final, el noi la deixarà amb un pam de nas.


EL MISTERI DEL CAGANER
Antoni Dalmases i Màriam Ben-Árab
Cruïlla
5.60€
Al pessebre hi ha enrenou! Voleu saber què s'hi mou? De seguida us ho diré: és culpa del caganer!
Les figures del pessebre estan molt enfadades amb el caganer, perquè estan fartes d'aguantar tanta pudor.


CICLE MITJÀ

100 GRANS INVENTS DE TOTS ELS TEMPS
Sebastià Serra
Imaginarium
19.95€
Dins del llibre descobrireu quins han estat els invents més notables des de les civilitzacions més antigues fins als temps actuals. A més, trobareu molta informació al llibre extraíble integrat dins la coberta.


DIVUIT POEMES DE NADAL I UN DE CAP D'ANY
Joana Raspall i Ignasi Blanch
Mediterrània
15€
Els poemes de Joana Raspall que recull aquest nou llibre són inèdits i, com apunta el seu títol, de temàtica nadalenca, per a ser recitats dalt de la cadira.
L'ÈLIA VA DE BÒLIT
Llorenç Capdevila i Marta Biel
Barcanova
8.70€
L'Èlia és una nena divertida, que sempre va amb el coet al cul. Un dia, en despertar-se, s'adona que s'ha convertit en la seva gossa, l'Espurna. Convertida en gossa, comença una aventura que portarà l'Èlia a enfrontar-se amb la seva mare, la cangur, uns gossos abandonats...També tindrà temps, però, per fer algun amic.

MISSIÓ TROBAIRITZ!
Cinta Arasa i Ignasi Blanch
Ànimallibres
8.20€
Una nit, poc abans del Gran Concurs de Trobadors del Llenguadoc, un escamot d'ombres misterioses envaeix el carrer de Tolosa. L'endemà moltes parets apareixen plenes de poemes escrits amb tinta violeta. Ni les seves autores, dones poetes fins aleshores desconegudes, en saben res. Qui deuen ser aquests petits éssers que han posat en marxa un pla per fer sentir la veu de les trobairitz?


CICLE SUPERIOR

EL COR DE LA NINA
Rafik Schami
Cruïlla
7.90€
El cor de la nina són un conjunt de relats curts i molt divertits protagonitzats per la Tina i la seva nina, la Comtú, que té un do especial: pot parlar. Però la veu de la Comtú només la pot sentir la Tina, per això totes dues d'amagat de la resta de gent, passen tota mena de peripècies.


EL DIARIO DE LAS CAJAS DE FÓSFOROS
Paul Fleischman i Bagram Ibatoulline
Juventud
14€
Una nena visita al seu besavi i tria una caixa de puros que guarda al seu interior un munt de llumins. Dins de cada caixa un record: una xapa d'ampolla, una entrada, una lletra de plom... Totes aquestes coses ens narren el viatge del seu besavi des de Itàlia i els seus primers anys a Amèrica; un diari d'objectes guardats per un nen que volia deixar constància de la seva vida però que no sabia llegir ni escriure.JOANA DE LES PARAULES CLARES
Muntsa Fernández i Mercè Galí
El Cep i la Nansa
12€
Aquest conte és un viatge per la vida de la Joana Raspall, l'escriptora que estima les paraules i que ens ha regalat poemes bonics i divertits durant tants i tants anys.

FILLES ÚNIQUES
Andreu Martín
Cruïlla
8.40€
L'Alícia i la Paula tenen un pla. Hi han pensat molt, han sospesat els pros i els contres i han pres una decisió: volen deixar de ser filles úniques. El problema sorgeix quan el pla de les dues amigues topa amb els plans dels seus pares i la troca s'embolica...GUARDIANS DE SOMNIS: EL LLIBRE DE MORFEU
Ricard Ruiz i Álex Hinojo
La Galera
14.90€
El final del curs s'apropa i la Serena té malsons. Els seus pares pensen que es deu als nervis pels examens, però la realitat és més sinistra. Un personatge que es presenta com Dr Letargia, i que és el pare de la seva companya de classe Insòmnia, amenaça la Serena i els seus amics. Ells se n'adonen que passa alguna cosa quan els somnis comencen a tenir conseqüències en la vida real.


EL REGALO
O. Henry i Ofra Omit
SM
14.50€
Della tenia només un dòlar i vuitanta-set centaus per comprar el regal de Jim. I el dia següent era Nadal. Una bonica història d'O. Henry, mestre dels relats curts, amb artístiques il·lustracions d'Ofra Amit.