dimarts, 2 d’abril de 2013

Més venuts de març (adults)

I acabem el mes de la setmana santa amb el llistat dels llibres més venuts. Aquesta vegada tenim dues novetats en el rànquing.
En primer lloc trobem el nou llibre d'Idelfonso Falcones: La Reina Descalza (Ed. Grijalbo). En l'Espanya del segle XVIII, una commovedora historia d'amistat, passió i venjança uneix dues veus de dona en un cant per la llibertat. Falcones ens proposa un viatge des de Sevilla a Madrid, on els lectors podran endinsar-se a l'època.
Seguint la dinàmica dels últims rànquings de més venuts de la llibreria. En el segon, quart i cinquè lloc trobem la trilogia eròtica del moment: Cincuenta sombras de Grey, Cincuenta sombras más oscuras i Cincuenta sombras liberadas d'EL James (Ed. Grijalbo).
I en el tercer lloc del rànquing trobem la nova novel·la d'Albert Espinosa en català: Brúixoles que busquen somriures perduts (Ed. Rosa dels Vents). L'amor vertader, la família, la venjança, les segones oportunitats, la sinceritat... Fidel al seu estil, Espinosa ens submergeix en una història emocionant protagonitzada per uns personatges inoblidables que ens faran reflexionar i descobrir el que realment és important a la vida.