dimecres, 6 de març de 2013

Més venuts mes de febrer (infantil/juvenil)


En aquest mes de Carnaval no és d'estranyar trobar-se al capdamunt dels més venuts dos llibres carnavalers.

En el primer lloc, trobem l'edició renovada d'En Dolcet, el caramel que volia anar a la comparsa, de Susana Peix (Ed. El Cep i la Nansa).
La Comparsa és la festa més bonica de viure per a un caramel. I és clar, aquest és el somni d'en Dolcet, un caramel estripat i diferent dels altres, que viu dalt d'una prestatgeria en una botiga de llaminadures. Ho aconseguirà?
En el segon lloc trobem el nou conte de la col·lecció àlbums il·lustrats de la Galera. Es tracta de Carnestoltes, escrit per Anna Canyelles, i il·lustrat per Roser Calafell.
El rei Carnestoltes ha vingut per regnar. El seu regnat és curt, però farcit de soroll, festa i diversió.
Els nens i les nenes es disfressen i juguen, fins que apareix una vella amb set cames : la Vella Quaresma!
I la festa s'acaba de cop...o no.
En la tercera posició tenim a un personatge ben divertit es tracta d'en Greg, Diario de Greg 6 : atrapados en la nieve! (Ed. Molino). En Greg torna a tenir problemes : a les parets de l'escola han aparegut unes pintades i ell és el principal sospitós. El més estrany, però, és que és innocent, o almenys una mica. Per sort, una nevada inesperada anul·la les classes i en Greg es deslliura del càstig. O no del tot, perquè hi ha cap càstig pitjor que quedar-se atrapat a casa amb la família durant les vacances?
En el quart lloc trobem La princesa Rosaura i la festa de disfresses de Dawn Apperley (Ed. Estrella Polar). El qual l'editorial ha tornat a editar a un preu per a totes les butxaques: 3€.
A la princesa Rosausa li encanta jugar a disfressar-se amb les seves amigues, les princeses Lluna Bruna i Coloraina. Acaba de rebre una invitació per a la festa de disfresses més important del País de les Princeses Llunyanes. Ajuda a disfressar a la princesa Rosaura!
I acabem amb el Diari d'una penjada 4, SMR sobre patins, de Rachel Renée Russell (Ed. Estrella Polar). Un nou diari de la Nikki en els quals ens explica com fer una demostració de patinatge a la pista de gel. Consells de la Nikki per fer un numeret perfecte de patinatge sobre gel:
#1: Troba una bona causa per la qual patinar.
#2 : Fes equip amb les teves millor amigues, la Chloe i la Zoey.
#3 : Digues a la Mackenzie que es retiri!!!
#4 : Assegura't que saps patinar...