dissabte, 8 de setembre del 2018

Més venuts mes d'agost (infantil/juvenil)

Agost, mes de festes majors, i en concret de la Festa Major vilanovina. No és d'estranyar, doncs, que entre els més venuts trobem contes sobre aquesta temàtica. Comencem amb La festa major (ed. El Cep i la Nansa) de Glòria Fort. Gegants, nans, dracs, diables, la mulassa i l'àliga, cavallets, balls de bastons, panderos, gitanes i cercolets, castells, gralles i timbalers. 
Elements tradicionals i comuns de les festes majors de tots els pobles i ciutats, ideals pels més petits.
En segon lloc tenim Dracs! (ed. El Cep i la Nansa) de Susana Peix i il·lustracions de Sebastià Serra. Una aventura per conèixer de prop el món dels dracs de la cercavila i descobrir el més gran dels seus secrets!
Seguim amb més dracs: 50 dracs petita guia dels dracs de Catalunya (ed. El Cep i la Nansa) escrit per Heribert Masana i il·lustrat per JuanolO. Aquest és un petit mostrari i una mena de cop d'ull al panorama draquer de país. Amb aquest llibre han volgut posar en dubte la idea de que tots els dracs són verds.  
En quart lloc trobem The Crazy Haacks y el misterio del anillo (ed. Montena) dels germans youtubers Crazy Haacks. Llibre d'aventures divertides pels seguidors d'aquests germans.
I acabem amb Mulasses! (ed. El Cep i la Nansa) de Susana Peix i il·lustracions de Sebastià Serra. La mulassa té un gran somni: sortir a la cercavila de la Festa Major! Però té un problema: no salta com els diables, no és alta com els gegants, no treu foc pels queixals com els dracs ni balla com els capgrossos! Com aconseguirà, doncs, fer-se un lloc al cercavila? Una aventura per conèixer de prop el món de les mulasses i descobrir que són les millor balladores del món!