dimecres, 1 d’agost del 2018

Més venuts mesos de juny i juliol (infantil/juvenil)

Comencem els més venuts amb els dos llibres dels germans youtubers Crazy Haacks. En primer lloc The Crazy Haacks y la cámara imposible  i en segon The Crazy Haacks y el misterio del anillo, els dos editats per Montena. Llibres d'aventures divertides pels seguidors d'aquests germans.
Seguim amb una altra youtuber, Elashow amb Club de Ela 2 : un verano superloco (ed. Destino). Més aventures del club d'Ela que agradaran als fans d'aquesta youtuber.
En quart lloc tenim La diversión de Martina 1: un desastre de cumpleaños (ed. Montena) de la youtuber Martina D'Antiochia. Martina té 13 anys, una imaginació desbordant i un canal de Youtube d'èxit. Aquesta és una sèrie de llibres de ficció inspirada en ella i el seu món que agradarà a tots els seus seguidors.
I acabem amb el llibre Con amor, Simon (ed. Puck) de Becky Albertalli. Simon ha fet l'impensable: cedir al xantatge de Martin. O Simon fa que la seva amiga Abby surti amb el Martin o aquest parlarà a tothom dels mails. Dels mails que Simon, amagat sota pseudònim, intercanvia amb un tal Bluegreen, que és el noi més divertit i adorable que Simon ha conegut mai. I es que Simon prefereix no exposar la seva identitat sexual, almenys de moment. No obstant, seguir la corrent a Martin no serà la solució als seus problemes, sinó més aviat l'inici d'un gran embolic.