dissabte, 31 de març del 2018

Més venuts mes de març (infantil/juvenil)

Comencem amb Contes de bona nit per a nenes rebels (ed. Estrella Polar) d'Elena Favilli i Francesca Cavallo. De Serena Williams a Malala Yousafzai, de Coco Chanel a Frida Kahlo, d'Hipàtia a Michelle Obama, aquest llibre narra les vides extraordinàries de cent dones valentes i, a més, conté les il·lustracions de seixanta artistes d'arreu del món. Científiques, astronautes, aixecadores de pesos, jutgesses, xefs... Cent exemples de determinació i audàcia per a les grans somiadores.
 En segon lloc tenim la youtuber Martina D'Antiochia amb La diversión de Martina 2: aventuras en Londres (ed. Montena). Martina té 13 anys, una imaginació desbordant i un canal de Youtube d'èxit. Aquesta és una sèrie de llibres de ficció inspirada en ella i el seu món que agradarà a tots els seus seguidors.
Mes de març, mes de Setmana Santa, per tant mes de mones. En tercer lloc trobem La mona de Pasqua (ed. La Galera) d'Anna Canyelles i il·lustracions de Roser Calafell.
Una nena espera la mona de Pasqua que li ha de dur el seu padrí. Ell li demana com la vol i pren nota de tot... però d'un savi despistat es pot esperar qualsevol cosa. Del que podeu estar segurs és que serà la mona més comentada de tot el barri i inoblidable!
Seguim amb una altra youtuber, Paula Gonu amb De (casi) todo se aprende (ed. Martínez Roca). L'autora en aquest llibre relata anècdotes i experiències vitals amb les que vol transmetre als seus lectors les claus fonamentals per enfocar la vida amb optimisme.
I acabem amb la darrera història de l'Agus i els monstres: La nit del Dr. Brot (ed. Combel) de Jaume Copons i il·lustracions de Liliana Fortuny. L'Agus i els seus amics no ho poden amagar: són de bona pasta! Tant és així que quan troben en Nap desconsolat i demanat auxili de seguida corren a ajudar-lo. Però què ha passat? Doncs es veu que uns extraterrestres han segrestat el malvat Dr. Brot. I ara què? Ajudaran en Nap a rescatar-lo? La nova aventura de l'Agus i els monstres és tot un homenatge al Dr. Brot, un viatge al seu passat per entendre, tal vegada, per què és tan dolent.