dilluns, 7 d’agost del 2017

Més venuts mes de juliol (infantil/juvenil)

Com no podia ser d'una altra manera el conte més venut del mes de juliol ha estat: Mulasses! (ed. El Cep i la Nansa) de Susana Peix i il·lustracions de Sebastià Serra. La mulassa té un gran somni: sortir a la cercavila de la Festa Major! Però té un problema: no salta com els diables, no és alta com els gegants, no treu foc pels queixals com els dracs ni balla com els capgrossos! Com aconseguirà, doncs, fer-se un lloc al cercavila? Una aventura per conèixer de prop el món de les mulasses i descobrir que són les millors balladores del món!
Seguim amb 500 secrets adolescents (ed. Bridge) dels encarregats de la web adolescents.cat. De totes les seccions de la web la que més èxit té, amb diferència, és la de Secrets. Un lloc segur on joves del país, de manera anònima comparteixen els seus secrets més inconfessables. Aquest llibre en recull 500, dels quals 280 són inèdits i no han estat mai publicats al web, mentre que la resta són els més votats entre tots els usuaris.
En tercer lloc trobem La festa major (ed. El Cep i la Nansa) de Glòria Fort. Gegants, nans, dracs, diables, la mulassa i l'àliga, cavallets, balls de bastons, panderos, gitanes i cercolets, castells, gralles i timbalers. Elements tradicionals i comuns de les festes majors de tots els pobles i ciutats, ideal pels més petits.
Continuem amb el darrer llibre del youtuber Wismichu: Norman y Mix (ed. Montena). Norman i Mix són dos superherois molt especials, els seus poders varien en funció del dia. Un matí es desperten amb la capacitat de tornar-se invisibles, i al següent tot el que toquen es tenyeix d'un altre color. Tot i aquesta peculiaritat, han aconseguit un precari treball en una agència de intel·ligència internacional. Però... seran capaços de salvar el món?
I acabem amb l'edició d'oferta de Sherlock, Lupin y yo: el trio de la dama negra (ed. Destino) de Irene Adler. Sherlock, Lupin i Irene Adler es coneixen l'estiu del 1870. Tots tres haurien d'estar de vacances, però el destí els capgira els plans. Els tres nois es troben involucrats en un remolí de delictes: un collaret de diamants que desapareix en el no res, un mort que troben a la platja i una silueta fosca que apareix i desapareix per les teulades de la ciutat. La policia avança a cegues. Algú altre haurà de resoldre el cas...