dissabte, 12 de novembre del 2016

Més venuts mes d'octubre (adults)

Seguim amb la dinàmica del mes anterior i tornem a trobar entre els més venuts al nou llibre de Ildefonso Falcones. L'esperada continuació de La catedral del mar, Los herederos de la tierra, la trobem en primer lloc editada per Grijalbo en castellà, i en tercer lloc editada en català per Rosa dels vents.
Fa deu anys milers de lectors es van rendir a l'Arnau Estanyol, el bastaix que va ajudar a construir l'església de Santa Maria, l'església del mar. Ara la història continua amb aquesta impressionant recreació de la Barcelona medieval, una esplèndida novel·la de lleialtat, venjança, amor i somnis per complir.
Continuem amb la nova novel·la d'Arturo Pérez-Reverte: Falcó (Ed. Alfaguara). En el llibre trobem l'Europa turbulenta dels anys trenta i quaranta del segle XX com a escenari de les aventures de Lorenzo Falcó, ex contrabandista d'armes, espia sense escrúpols i agent dels serveis de intel·ligència.
I ens dos darrers llocs tenim Johan Cruyff 14: l'autobiografia, en català al quart lloc editat per Columna i en castellà al cinquè editat per Planeta. En aquesta autobiografia trobem explicada la història personal i professional de Johan Cruyff, i ens revela la filosofia que va definir el seu joc i que ha marcat generacions de futbolistes, entrenadors i seguidors.