dilluns, 1 de febrer del 2016

Més venuts mes de gener (infantil/juvenil)

S'acosta el Carnaval i com és normal per aquestes dates trobem En Dolcet, el caramel que volia anar a la comparsa (Ed. El Cep i la Nansa) de Susana Peix al capdavant dels més venuts. La Comparsa és la festa més bonica de viure per a un caramel. I és clar, aquest és el somni d'en Dolcet, un caramel estripat i diferent dels altres, que viu dalt d'una prestatgeria en una botiga de llaminadures. Ho aconseguirà?
Enguany se celebren 10 anys de la publicació del conte amb moltes activitats.
Seguim amb el segon volum de Masterchef junior: grandes recetas para pequeños chefs (Ed. Espasa). Receptes fàcils per fer amb tota la família, ideal pels més petits.
En tercer lloc, Wigetta y el báculo dorado (Ed. Temas de hoy) de Vegetta777 i Willyrex. Després de l'últim atac, els habitants de El Pueblo han recuperat la tranquil·litat. Tot sembla funcionar normal, no obstant una sèrie de misterioses desaparicions alteraran les coses... Els protagonistes arriscaran de nou les seves vides i posaran a prova el seu enginy per solucionar el problema.

Continuem amb El diari de Greg 10 : vella escola (Ed. Estrella Polar) de Jeff Kinney. En Greg es pregunta si la vida era millor en els vells temps quan decideix oferir-se com a voluntari per a un experiment de passar dels aparells electrònics. Però la veritat és que la vida moderna té els seus avantatges i el Greg no està fet per viure en un món antiquat. Mentre la tensió s'acumula a casa dels Heffley i a fora, serà capaç, el Greg de trobar la manera de sobreviure?
I acabem amb El rescat al regne de la fantasia (Ed. Destino) de Geronimo Stilton. El novè viatge al Regne de la Fantasia és una edició molt especial. Geronimo viatja al rescat de la reina Flordiana, qua ha desaparegut i juntament amb ella tres objectes màgics. Serà capaç el Cavaller Sense Màcula i Sense Temença de trobar-los i salvar el Regne de la Fantasia?