dissabte, 3 d’octubre del 2015

Més venuts mes de setembre (infantil/juvenil)

En primer lloc trobem el còmic del famós youtuber El Rubius: Virtual Hero (Ed. Temas de hoy). Convertit en un heroi de videojoc, El Rubius proposa acompanyar-lo en aquesta experiència que us farà viatjar en el temps i transitar entre la dimensió virtual i el món real. 
Un altre llibre de moda és La isla de los perdidos de Melissa de la Cruz (Ed. Disney), preqüela de la pel·lícula de Disney Los descendientes. 
Un clàssic dels més venuts és el Jeff Kinney amb el seu personatge Greg. En  aquest cas trobem el primer llibre Diari del Greg 1: un pringat total (Ed. Estrella Polar). Aquesta novel·la d'humor i d'una visió descarnada de la vida d'un adolescent és tot un fenomen.
En quart lloc tenim el pop-up El monstre de colors d'Anna Llenas (Ed. Flamboyant). El monstre de colors haurà d'aprendre a posar en ordre l'alegria, la tristesa, la ràbia, la por i la calma. Amb aquest magnífic àlbum il·lustrat i les seves il·lustracions expressives, els més petits de casa podran identificar amb facilitat les diferents emocions que viuen dia a dia.
I acabem amb un diari poc convencional. Keri Smith amb el seu llibre Destroza este diario (Ed. Paidós) ens proposa un llibre per a què els lectors mostrin les seves habilitats creatives.