dimecres, 2 d’abril del 2014

Més venuts mes de març (adults)

El dissabte passat vam tenir la presentació del nou llibre del vilanoví Francesc Pasqual: De llunyania i somni (El Cep i la Nansa edicions), per tant no és d'estranyar que el trobem en el primer lloc dels més venuts d'aquest mes.
"Entre la prosa poètica, la prosa narrativa, la poesia lírica i el poema en prosa, De llunyania i somni vol recrear unes vivències, uns sentiments, un món ja del tot esvanit en el seu respir primigeni, que malgrat tot roman ben viu, encara en certs indrets, i en alguns aspectes que - transformats- han perviscut amb tota la seva força com ara les festes populars. I ho fa des d'una perspectiva intrínseca: entranyablement real i al mateix temps tan llunyana com si fos somiada..."
En segona posició tenim un altre llibre que en breu tindrem la presentació a la Mulassa de la Rambla: el premi Ramon Llull d'enguany Desig de xocolata de Care Santos (Ed. Planeta). Desig de xocolata és la història de tres dones unides en el temps per la seva passió per la xocolata. És un recorregut per la història d'aquest plaer exquisit des de la seva arribada a Europa fins a la sofisticació dels nostres dies.
Per als que en vulgueu saber més us esperem a la presentació el proper dimecres 9 d'abril a les 19h
Seguim amb un nou episodi de la sèrie Episodios de una Guerra Interminable d'Almudena Grandes: Las tres bodas de Manolita (Tusquets Editores). En un Madrid acabat de sortir de la guerra civil costa molt sobreviure. Especialment per Manolita, que amb només 18 anys i els pares a la presó, s'ha de fer càrrec de la seva germana Isabel i d'altres tres més petits. A Antonio, el seu germà amagat en un tablao de flamenc, se li acudirà una manera desesperada de prolongar la resistència imprimint propaganda clandestina. I pretendrà que sigui la seva germana Manolita qui visiti un presoner que els hi doni la clau per fer-ho. Manolita no sap que aquest noi tímid serà un home determinant a la seva vida.
En quart lloc tenim Cincuenta sombras de Grey de E.L. James (Ed. Debolsillo), que amb la seva publicació en butxaca i el preu ha fet que torni ha estar entre els més venuts.
I acabem amb Después de despedirme de Pepe Rubianes (Ed. Alrevés), el llibre de monòlegs inèdit de l'humorista.