dissabte, 1 de febrer del 2014

Més venuts mes gener (infantil/juvenil)

Tornem a trobar a la segona part de la trilogia Los juegos del hambre, En Llamas de Suzanne Collins (Ed. Molino), gràcies a l'estrena de la pel·lícula. Contra tot pronòstic, la Katniss i en Peeta han guanyat els Jocs de la Fam. Però, per ara, la recompensa d'una vida segura i sense complicacions haurà d'esperar. Han vençut desafiant les normes del Capitoli i, sense voler, s'han convertit en l'espurna de la revolta imminent. El foc es propaga i el Capitoli clama venjança.
En segon lloc tenim El vuitè viatge al regne de la fantasia de Geronimo Stilton (Ed. Estrella Polar). Les busques del Marcatemps Cronofantàstic avancen cada cop més de pressa. Si continuen així alteraran el pas del temps al Regne de la Fantasia. I Flordiana, víctima de l'encanteri de la bruixa Eclipse, està envellint ràpidament...Per a Geronimo comença una cursa vertiginosa contra el temps per salvar la Reina i tot el Regne de la Fantasia.
I seguim amb més Jocs de la Fam. En la tercera posició trobem Los juegos del hambre de Suzanne Collins (Ed. Molino). Podries sobreviure tot sol, en un món salvatge, on tothom farà el possible perquè no tornis a veure la llum del dia? Vint-i-quatre adolescents forçats a jugar. Només un guanyador. Els Jocs de la Fam han començat...
En el quart lloc tenim l'edició especial del Diari del Greg 1 de Jeff Kinney (Ed. Estrella Polar), un pack ideal pels més llaminers, ja que conté una rajola de xocolata. Ser quasi adolescent pot resultar molt molest. Ningú ho sap millor que el Greg Heffley, immers en el dur ambient del institut. En el Diari del Greg, l'escriptor i dibuixant Jeff Kinney ens presenta el seu antiheroi.
I acabem amb un altre llibre de Jeff Kinney: Diari del Greg 7: el tercer en discòrdia (Ed. Estrella Polar). El ball de Sant Valentí de l'escola ha capgirat la vida d'en Greg. Per a ell, sempre ha estat un autèntic calvari intentar no ser el típic pringat sense parella. El seu millor amic, en Rowley, no té cap perspectiva de trobar-ne tampoc, però això no és cap consol per a en Greg. Un gir inesperat farà que en Greg trobi una parella per al ball i deixarà en Rowley una mica penjat. Però poden passar moltes coses en una nit, i al final mai se sap qui pot tenir sort en l'amor.