dimarts, 9 de juliol de 2013

Més venuts mes de juny (adults)

Seguint la dinàmica del mes passat ens trobem amb Inferno de Dan Brown en les primeres posicions dels llibres més venuts. Així doncs, tenim l'edició de Planeta en castellà al primer lloc, i en el tercer, Empúries en català.
Seguim amb les aventures de Robert Langdon, que aquest cop es troba fugint per Florència amb la Sienna Brooks. En Langdon no triga en adonar-se que porta a sobre uns codis preocupants creats per un científic excepcional. Un geni amb una obsessió per la fi del món que només és comparable a la seva passió pel càntic de l'Infern del poema èpic La Divina Comèdia.
En una cursa contra rellotge pels indrets emblemàtics de Florència, en Langdon i la Sienna descobreixen una xarxa de passatges ocults i secrets antics, com també un nou i aterrador paradigma científic que s'utilitzarà per millorar la qualitat de vida a la Terra o per destruir-la.
En segon lloc trobem la tercera part de la trilogia eròtica Crossfire de la Sylvia Day: Atada a ti (Ed. Espasa-Calpe). L'Eva i en Gideon han de fer front als fantasmes del passat i acceptar les conseqüències dels seus desitjos més íntims. Arriba l'esperada continuació de No te escondo nada i Reflejada en ti.
En quarta posició trobem l'últim llibre de la vilanovina Mercè Foradada: La Casa Verda (Ed. Saldonar).  Una casa vella arran del mar és el testimoni de la transformació d'un barri de pescadors, dels canvis en la vida i els costums dels homes i les dones que hi han passat, del naixement, l'evolució i el declivi de les tres generacions de la família que la van habitar, explicats en primera persona per la casa mateixa.
I acabem amb Reir al viento de Sandra Barneda (Ed. Suma de Letras). Álex, una escriptora de llibres d'auto-ajuda que necessita ajudar-se a sí mateixa, decideix fer un viatge al cor de Bali. En el camí, coneixerà a una mestra espiritual, a dos germanes molt diferents i a una enigmàtica pintora de deesses. I es toparà amb la sorpresa d'un assassinat.