dimecres, 13 de març del 2013

Dia del pare

El 19 de març és el dia del pare, per això a continuació us presentem contes per llegir amb els fills que us poden agradar.
El meu pare de Guido Van Genechten (ed. Ànimallibres) ens parla del pare més dolç del món -segons el seu fill-. Pot penjar-se del seu braç, volar per damunt de la seva esquena, fer-li pessigolles...I moltes coses més!
Una història tendra sobre un pare fantàstic.
Tinc un pare genial! de Ross Collins (Ed. Blume) ens parla d'en Zip. Els altres pares fan coses realment increïbles, però...què fa el pare del Zip tot el dia? El Zip està amoïnat...
Acompanya el nostre amic en una aventura per la selva i descobreix amb ell que la resposta a la seva pregunta és, per dir-ho d'alguna manera, genial. Una història fantàstica sobre l'amistat i els pares.
El meu papa és el millor d'Eva Rodríguez Juanes, il·lustrat per Beatriz Dapena i Álex Meléndez, (ed. Jaguar), ens parla d'en Mateo i com el seu pare és el millor.
Fa petons i abraçades fortes,
de les que no et deixen indiferent.
Si després d'això et queda algun dubte,
està clar que necessites ajuda.
Perquè el meu papa és meravellós,
per a mi el millor.
I per als pares menys convencionals també hi ha contes:
En Soori adopta pares de Joan de Déu Prats, il·lustrat per Lluïsot, (Publicacions de l'Abadia de Montserrat) tracta sobre els pares adoptius. 
En Soori s'ha quedat sense pares i l'Eudald i la Quima volen un fill. En Soori deixarà el país on sempre és estiu i anirà a viure en un altre, on la gent no és de color de xocolata, com ell...
Un papa a mida de Davide Calí i Anna Laura Cantone (Ed. Baula), ens parla d'una nena i la seva mare que busquen un nou pare. Per això, posen un anunci al diari de com hauria de ser: alt, fort, intel·ligent, esportista...Descobreix qui serà el seu no pare.
I si us passeu per la llibreria en trobareu molts més dedicats al pare!