dissabte, 19 de maig del 2012

Més venuts del 14 al 19 de maig

Comencem els més venuts d'aquesta setmana amb ja un clàssic al cap damunt de la llista: Avi de 100 anys que es va escapar per la finestra (Ed. La Campana) de Jonas Jonasson. Aquest particular avi centenari segueix fent riure als lectors.


En segona posició trobem la cinquena part de l'èpica saga Cançó de gel i foc: Dansa amb dracs (Ed. Alfaguara) de George RR Martin. Molts seguidors, veient que no poden esperar a la publicació en castellà de la cinquena part prevista al juny, han decidit passar-se al català i així saber com continuen les aventures dels seus personatges preferits.

El tercer lloc dels més venuts de la llibreria sembla estar reservat a la col·lecció dels Jocs de la Fam. Si la setmana passada hi teníem la primera part Los Juegos del Hambre, aquesta setmana hi trobem la tercera part de la saga: Sinsajo de Suzanne Collins (Ed. Molino). La Katniss, ja convertida en símbol de rebel·lió davant el Capitoli, serà clau en la batalla final. No us perdeu el desenllaç d'aquesta magnífica aventura!
                                                                                                                                                                                  


En quart lloc trobem una novetat respecte la setmana passada. El ratolí periodista més famós s'endinsa en una nova aventura en el Sisè viatge al regne de la fantasia de Geronimo Stilton (Ed. Destino). 
Un gran perill amenaça el Regne de la Fantasia. Vermellosa vol obtenir una altra pedra potentíssima, el Safir Blau. Si ho aconsegueix, tot el Regne caurà a les seves mans. Així s'inicia una fantàstica aventura per a Stilton.
Descobreix les noves olors màgiques!





I en últim lloc tenim "Volta" a Catalunya 1911-2011 : Un segle d'esport i país de Rafael Vallbona (Cossetània Edicions). Per tots els amants del ciclisme en particular, o de l'esport en general, trobem aquest llibre amb un recull fotogràfic que retrata un segle d'esport a Catalunya.
La "volta" ciclista catalana és una de les proves més antigues del món que l'any passat va arribar al seu centenari en primera línia del ciclisme internacional al costat del tour i del giro.